Hieman minusta

Olen itseoppinut kotileipuri ja  yksinyrittäjä, viihtynyt aina parhaiten keittiössä ja osoittanut rakkauttani tekemällä ruokaa läheisille ja leipomalla herkkuja heille. Intohimo ruoanlaittoon ja leipomiseen on tullut mummiltani sekä omalta äidiltäni, mummilla oli kotileipomo ja hän leipoi karjalanpiirakoita myyntiin.

Kaikki alkoi harrastuksesta

Muutama vuosi sitten mieleeni juolahti pitkäaikainen haave omasta kahvilasta, jossa saisin tarjoilla itse leivottuja tuoreita leivonnaisia. Katselin kotipihassa olevaa pihamökkiämme joka oli toimittanut kesähuoneen ja varaston virkaa ja jostakin se idea tuli, että se kahvila tulisi sinne pihamökkiimme. Muutamien viikkojen päästä tästä ideasta oli Pop up -Kahvila Hellulassa ensimmäiset lätyt tarjoiltu ja asiakaspalautteet oli kertakaikkiaan sydäntä lämmittäviä ja rohkaisevia, että rohkenin pitämään useamman päivän kahvilaa auki. 

Vaiherikkaiden vuosien jälkeen ja iloisten sattumien kautta Hellulan kaffila avautuu Porin kuukkarissa vappuna! Toivotankin sinut lämpimästi tervetulleeksi aistimaan kodikasta puutalon tunnelmaa Hellulaan!